element napisał(a):

A za Marcelo nie 3 tylko 5 mln euro i ****. Nie pasuje to won. Nie może tak być że my go za 3 mln euro, a następni po pół roku za 15. Z takim rozumowaniem każdy będzie nas w chuja robił, bo Polska, bo to, bo sramto.
Skończyć z takim myśleniem. To na dziś dzień najlepszy grajek w Ekstraklasie... Brazylijczyk.. 22 lata... super warunki... torpeda w polu karnym.. dokończyć sezon i puścić go w obieg na puchary. Cena wzrośnie.
|
Jak było już mówione - możemy krzyczeń i "pińcet" milionów za Marcelo, ale to rynek decyduje...Co z tego, że jest najlepszy w ekstraklasie? w C-klasie tez jest ktos najlepszy. W II lidze tez, w Primera Division itd.
Powiedz szczerze - cóż takiego się poprawiło od lipca/sierpnia, że mogę zakładać, że taki blamaż jak ten z Levadia sie nie powtórzy?
Bo ja od tamtej pory widziałem dupe z Lechem, dupe z Legią, dupe z Cracovią, czyli z dosłownie każdym rywalem, któremu choć trochę się chciało i który rozpracował taktyke Skorży "wyp****dol na Brożka i jazda!". Szalał w tych meczach Marcelo ze ma takie miliony euro kosztować ?
Jestesmy podrzędnym europejskim klubem, nie stać nas na wyśmiewanie ofert 2-3 mln ! ZA STOPERA