Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2010, 20:45
Co do casusu Frankowskiego---święty by wyszedł z siebie po takich "klimatach"jakie fundowali wszytskim pseudodziałacze Wisły. Ja tam osoboście go nie winie.
Natomiast zacząlem sie zastanawiać , który to już rok z rzędu podczas przerwy zimowej Wisla sie "wzmacnia". Chyba ostatni raz wzmocnienia były jak byłem zalogowany na starym nicku czyli ok.2002 roku.... Od tamtej pory rozpisuja sie wszyscy na temat wzmocnien a jest co roku to samo---wielkie G. Rozumiem , że sporo młodych się pojawiło na forum i nie przerabiali tego co starsi, ale niektórzy(co dziwne!!) weterani forum dalej udzielają w tym temacie. A tego zdrowy rozsądek nakazywałby nie robić ;-)
Zwłaszcza ze pod hasłem : POLITYKA TRANSFEROWA nie kryje sie nic, bo po prostu TAKOWA nie istnieje. Podsumowując--sprzedadzą tego kogo sie uda opchnąc.Żadnego super zainteresowania naszymi gwiazdami nie ma, bo nie pokazali dosłownie nic co pozwoliłoby im zaistnieć w pilkarskiej Europie. Nie kupimy takze nikogo, bo nie mamy kasy nawet na kontrakt średniej klasy bramkarza.
Chyba , że ktoś lubi pobajdurzyć wieczorową porą--a to przepraszam.
PS. Mój pierwszy i ostatni wpis tej zimy w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 06.01.2010 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując