Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2010, 13:32
markokrk napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może w których knajpach w Krk przyjmują karty
Strasznie dużo ich jest, może coś bardziej sprecyzuj, jak chodzi o takie nocne kluby, to na 100% Taawa, Enso, z tego co pamiętam to Cien.

A z takich na wieczorną posiadówę to mi sie nawet pisać nie chce, napisz która cię interesuje.

wredny.bardzo napisał(a):Wyświetl post
WAŻNE!

czy można coś zrobić z taką sytuacją
przekroczyłem prędkość o równe 20 km/h zatrzymanie, mandat, przyjęty itp, pies mówi że 100 zł i 4 punkty to ja ok, nie znam tego taryfikatora. Dostałem coś i podpisałem, jadę do domu i w domu już zobaczyłem że wpisał przekroczenie o 21! Sprawdzam na taryfikatorze, powinienem dostać 2 punkty zamiast 4. Da się coś z tym zrobić? Niby 2 punkty ale pies się okazał szmatą, sam mi pokazywał wynik że rowne 20 przekroczyłem
Pewnie jakieś zażalenie możesz złożyć, w taryfikatorze jest tak chyba że 11-20 km/h miedzy 100 a 200zł i 2 pkt. Więc niby jeśli jechał byś ponad 21 to nie powinnieneś dostać tylko 100zł a min 200zł.

Mateuusz napisał(a):Wyświetl post
podbijam. nikt nie wie
A jaki masz dekoder? Najprościej wyłaćż wtyczkę z kontatku, albo daj wyszukaj jeszcze raz wszystkie programy, przywroc ustawinia fabryczne.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując