Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2010, 01:36
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wiślaku68 - nie będę uszczypliwy choć mnie bardzo korci ale zdajesz sobie sprawę że sporo Twoich wypowiedzi, zarzutów itp ,w świetle tego że nie jesteś niezależnym obserwatorem a członkiem Pisu, tracą racje bytu.Choć oczywiście nie namawiam Cię do jakiegoś sepuku w tym temacie.
Kończąc wątek , to też nie wygląda dobrze jak toczysz publiczny spór z Darkiem Olszówką , nikogo nie informując o swoim partyjniactwie , to jest o tyle ważne że Darek Olszówka, jeśli mi się nic nie pomieszało - opuścił Twoją partię więc próba zdyskredytowania go przez Ciebie wcale nie musi być bezinteresowna.
Niezależnym obserwatorem? Chcesz powiedziec że Ty nim jesteś? Jeśli chodzi o moje poglądy to były one dokładnie Takie same przed wstapieniem do PiS jak i po wstąpieniu. Powiem więcej: do PiS wstąpiłem właśnie dlatego że poglądy reprezentowane przez nich są generalnie zgodne z moimi. I uwierz lub nie ale naprawdę nie muszę naginać swoich opinii do" linii partyjnej".
Jeśli chodzi o historie z radnym to również nie masz racji. Pan Olszówka został przeze mnie poinformowany o tym że należę do PiS jeszcze zanim sprawa pojawiła się na forum publicznym (mam zresztą wrażenie że trafiła na forum publiczne właśnie dlatego że mu o tym napisałem). O rzekomej próbie zdyskredytowania go napisałem sążnisty post powyżej. Jeśli masz ochotę przeczytaj go proszę. Byc może wjaśni Ci całą sprawę (przynajmniej z mojego punktu widzenia).

A teraz jeszcze coś o sepuku o którym wspomniałeś. Nie chciałbym wchodzić w szczegóły ale powiedzmy że w tle całej historii z radnym doszło do pewnej różnicy opinii z adminem. Nie chciałbym tu dramtyzować bo w całej tej sytuacji admin zachowuje się naprawdę ok i nie jest tak że stałem się kimś "prześladowanym" tym niemniej trudno jest mi się pogodzić z niektórymi jego decyzjami (szczególnie jeśli chodzi o moim zdaniem selektywność przy wycinaniu niektórych postów i zachowywaniu innych). Jego małpy jego cyrk i w pełni respektuje jego prawo do takich decyzji (co nie znaczy się z nimi zgadzam). W tej sytuacji myślę że najlepszym co mogę zrobić to wycofać się (być moze tylko na jakiś czas) z aktywnej działalości na forum. Dlatego żegnam wszystkich i życzę bardzo owocnych dyskusji (a napewno będę was czytał). Powodzenia.