Nowy manager bardzo mi sie podoba już troche pogralem Wiselką i mogę powiedzieć że w ogole sie nie nudze! gra sie szybko symuluje i caly czas coś sie dzieje, konferencje, oferty za piłkarzy składanie raportów itp... symuluje sie bardzo szybko w przeciwienstwie do poprzednich Fm-ów, Po prostu nareszcie po 6-latach oprocz trybu 3D coś zmienili. Jeszcze tylko troche sie gubie w tym nowym menu, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.
Wisłą narazie idzie mi tak Wygrałem po 3-0 z Wit Giorgią Tbilisi, nastepnie z Levadią

4-1, i 4-0 awansowałem do nastepnej rundy a tam bede gral z APOEL-em z Cypru.
W superpucherze wygrałem z Lechem 2-1, przegrałem z Jagiellonia w lidze 0-1 (Frankowski...) Wgralem z Legia na wyjeździe 3-2 i zremisowalem w domu 0-0 z P. Bytom (problem z koncentracją ze słabymi?)
Kupiłem narazie Janusza Gola i Kamila Glika. a z wolnego tansferu zalatwiłem napastnika Wesiley Brasilia (strzelił w debiucie 10 minut po wejściu na boisku gola na 3-2 z Legią

)
PS. Tryb 3D wreszcie ogląda się naprawde z przyjemnością a nie tak jak w poprzednich wersjach że po jakimś czasie przestawiałem tryb gry na kulki...
Szkoda jedynie że od jutra mam sesje(a właściewie od dzisiaj) i bede mógł rzadko korzystać z tej pieknej gry bowiem po jednym dniu gry te dzielo mnie po prostu urzekl ; )