Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2010, 00:52
Wiślaku68 - nie będę uszczypliwy choć mnie bardzo korci ale zdajesz sobie sprawę że sporo Twoich wypowiedzi, zarzutów itp ,w świetle tego że nie jesteś niezależnym obserwatorem a członkiem Pisu, tracą racje bytu.Choć oczywiście nie namawiam Cię do jakiegoś sepuku w tym temacie.
Kończąc wątek , to też nie wygląda dobrze jak toczysz publiczny spór z Darkiem Olszówką , nikogo nie informując o swoim partyjniactwie , to jest o tyle ważne że Darek Olszówka, jeśli mi się nic nie pomieszało - opuścił Twoją partię więc próba zdyskredytowania go przez Ciebie wcale nie musi być bezinteresowna.

A co do petów - ja palę ale oczywiście popieram zakaz.Nie wiem jak to ma być rozwiązane, wolał bym oczywiście by właściciel lokalu sam mógł zdecydować czy robi oddzielną sale dla palących(oczywiście musiało by to być tak rozwiązany by dym nie przenosił się do sąsiednich sal), czy tez decyduje się na lokal no-smoking.

ps a do gierki rozpoczętej przez Framata - pt - ja wyborca Pisu,wielce świadomy, doświadczony życiowo, istny intelektualny ideał - vs jakaś banda tumanów głosująca na PO - nie przystąpie
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.01.2010 o godz. 00:55.
94 - Allah Akbar!!