Coglin napisał(a):

chyba kazdy zdaje sobie sprawe, ze bylo to zamierzone.
no moze oprocz Majchowskiego, ktory chcial zaplusowac u zydkow i pewnie nie spodziewal sie takiej afery.
teraz niby przeprasza, ale niestety juz sie utopil.
co do glosowania w wyborach prezydenckich to tak naprawde nie wiadomo na kogo glosowac. Majchrowski juz skreslony, Kracik - cholera go wie, ale jak slysze o trolejbusach itp, to chyba z nim cos jednek nie tak, ktos z PiS - PiS praktycznie oddal prezydenture w Krakowie w tych wyborach i pewnie wystawi kogos tylko po to zeby byl.
|
Zgadzam się z przedmówcami.
Ładnych parę lat - ze zwykłego zawodowego braku czasu - nie napisałem na tym forum jednego komentarza, ale słysząc wypowiedz miłościwie nam panującego Pana Prezydenta wpadłem w istną furię. Jak dla mnie Majchrowski - raz na zawsze został skreślony (bynajmniej nie krzyżykiem na kartce wyborczej).
Z naszej strony Błoń powinien zostać skreślony za ton, który nie można nazwać inaczej, niż obelgą. Natomiast po tak sztucznych przeprosinach nasi pasiaści koledzy z drugiej strony Największej Łąki w Europie też powinni uświadomić sobie o sztuczności i koniunkturaliźmie jego wypowiedzi.
PiS ostatnią współpracą z Majchrowskim przy dewastowaniu budżetu miasta wystarczająco sobie u mnie przegrał. Poza tym na PiS nie zagłosuję "dla zasady".
Pozostaje mi wobec tego mieć nadzieję, że Kracik jako Wojewoda nabierze nieco ogłady, odejdzie od swoich gminnych przyzwyczajeń. A za rok z czystym sumieniem na niego zagłosuję.