Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2010, 20:11
Jest rzeczą zabawną, że o kwestii nieodpowiedniego zachowania Majchrowskiego " na mieście" dyskutują ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia ani o Wiśle ani o Cracovii - mało tego, dykutują i wyrażają swoje oburzenie ci, którzy od wszelakich grup kibicowskich, czy klubów się odcinają.

Jest to przecudny efekt rozpoczęcia kampanii wyborczej w Krakowie przez TVN. Gra elegancko obliczona na Kracika a do tego swoje pierwsze wyborcze kroki w propagandzie powsko - kracikowej podparte są cytatami z naszego forum.

Oczywiście, że Majchrowski przegiął - nie piewrszy raz z resztą. Kto pamięta - kto nie skacze ten za Wisłą i skaczącego Jacka?

Problem w tym, że wtedy nie było wyborów i nie kandydował silny kandydat PO.

Ja proponuję zachowanie zdrowego rozsądku, bo mnie Majchrowski nie zaskoczył niczym - uważałem i uważam, że to najgorszy prezydent w Krakowie po 89r. - nie dlatego, że skakał razem z pasami i nie schodzi na psy tylko dlatego, że z***ł EURO 2012, że zamiast zachęcać inewstorów do budowania przemysłu, fabryk - to już istniejący zwijają interes a na ich miejsce nie przychodzą nowi - nawet za cenę swojej szkółki - gdzie z zabłocia wynosi się resztka przemysłu tylko dlatego, że szkoła Jacka musi się komponować z otoczeniem w planie zagospodarowania przestrzennego.

Ten człowiek nie zrobił NIC dla młodego pokolenia Krakowian - gdyby nie Campgemini czy Elektrolux - w tym mieście nie byłoby co robić.

Nie dajcie się jednak zwieść taniej propagandzie ITI - stajecie się bowiem pionkami w ich grze i do tak poważnej rzeczy jak wybory samorządowe skalkulujcie chłodno co dla Was jako ludzi którzy za 6 lat będą mieli 30 czy 25 lat będzie dobre. Groźna mina dziennikarzyny w telewizorze nie zapewni Wam szczęścia
Ostatnio edytowane przez sambo : 04.01.2010 o godz. 20:16.