ToTylkoJa napisał(a):

|
0-22 tylko jedno pytanie. I co, czujesz się lepiej, jak wszystko co legilijne zmieszasz z błotem na wiślackim forum?
|
Widze, ze nie przeczytałeś nawet połowy moich postów, a piszesz jakbyś przeczytał większość. Proponuje bys przejrzał moje wpisy na temat jedenastki roku (gdzie wrzucałem paru od nas i dyskutowałem o wyzszosci Chinyamy nad Brozkiem) albo dyskusje o tabelach wszechczasów czy rzekomym prolegijnym sedziowaniu (gdzie nawet paru Wiślaków cicho żadało bana, bo nie bylem obiektywny tylko ich zdaniem chorobliwie broniłem Legii). Kubeł zimnej wody generalnie.
I jeszcze jedno. Nie traktuje piłkarzy Legii, działaczy Legii jako mojej małej ojczyzny. Nie mam zamiaru ich bronić w zadnym razie, gdy widze, ze nie mam racji. A nie mam - nie przypadkiem Legia prezentuje taki poziom sportowy i organizacyjny jaki prezentuje.
Co innego złe słowo na Warszawe albo na kibiców Legii (równiez tutaj dyskutowałem pare razy z Wiślakami, gdyz pisali o tym, ze pare akcji kibicowskich w ramach obchodzów np. PW jest na pokaz). Wtedy na pewno nie bede krytykował, nawet jezeli bede widział, ze taka krytyka sie nalezy. Bo to jest ta Mała Ojczyzna.
Polecam czytanie uwazniej moich postów.
P.S. Moze jednak pw...