Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 23:53
0-22 tylko jedno pytanie. I co, czujesz się lepiej, jak wszystko co legilijne zmieszasz z błotem na wiślackim forum? Przecież możesz to robić na forum Legii. No, chyba, że Ci to pomaga, to ok pisz. Przecież Ci nie zakażę.Wyraziłem tylko swoje zdanie, że to już trochę śmiesznie wygląda. Pamiętaj, jest takie powiedzenie, co za duzo to niezdrowo.
co do przedostatniego akapitu- tu musze odpisać. Nic mi się nie udzieliło. Bronię tylko Muchy i Astiza bo to klasowi gracze jak na nasze warunki. Iwańskiego krytykuje za rzecze, za które krytyka mu się należy.. I nic nie zapomniałem, że odpadają ciągle z pucharów. Leję na te ich wygrane z Arką po 1-0. Winy mogą odkupić tylko mistrzostwem i dobra grą w europejskich pucharach (pisze dobrą grą, a nie wynikiem. Bo mozna przegrać, ale po walce i dobrej grze. W tym roku po meczach z Broendby czułem się o wiele lepiej niż po blamażu z Vetrą czy FK Moska. Lub też bęckach z Austrią po ch---wej grze). W Tobie kpi jakaś złość, której nie potrafisz opanować. Musisz to z siebie wyrzucić. Tak to wygląda z boku. Wiślacy też często rzeczy związane z Wisłą krytykują, ale robią to tu. Jest na naszym forum kilku Wiślaków i jakoś nie widzę, by wjeżdzali i wszystko co dobrego kibic Legii napisze o Wiśle od razu dewartościowali.

a jeśli serio chcesz ciągnąć to dalej, to co do pw-ok. Na każdą Twoją odpowiedz mogę spokojnie odpisać.
Odpowiedz cytując