Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 19:34
Radny Olszówka ma tu się takie samo prawo wypowiadać jak każdy inny, a już szczególnie w sprawie stadionu i hali.
A ty simone się puknij w czółko. Napisz tu może wszystkim forumowiczom co robiłeś w sprawie stadionu czy haliCzekam na tę informację z utęsknieniem .
pysio- zagłosowałbyś na radnego Olszówkę jakby był z PO a tak to nie...co ta twoja PO zrobiła dla Wisły i Krakowa?Odpowiem za ciebie - kopnęła je w tyłek.Co ma do tego czy Olszówka jest z PO,PiS czy UPR? NIech sobie jest skąd chce byle dobrze działał w sprawie Wisły i Krakowa.NIe oceniam tu jego niektórych sformułowań trącących z deka autopromocją które mi też nie pasują ale ma argumenty TO NIECH SIĘ CHWALI!.
Panie Darku- w kliku zdaniach na temat polityczny.Pisze Pan żeby angażować się w politykę itp.Jak Pan to sobie wyobraża?Kto bez pleców tj.partii może zaistnieć? Nikt.Taki mamy układ polityczny w kraju i nie widać możliwości na zmianę.Osobiście jestem za silną władzą prezydencką ( jak historia wskazuje - silny i sprawiedliwy władca/król/marszałek był w najlepszych naszych czasach, nasz naród nie jest przyzwyczajony - nie ma w naturze może lepiej- porządków i systemu a'la NIemcy/Austria z wielu wzgledów i nie radzi sobie w sytuacji wielopartyjnej - historia też o tym mówi - vide Liberum veto naszej szlachty), likwidacja senatu, zmniejszenie sejmu i okręgi jednomandatowe,znaczne zaostrzenie kar dla przestępców,wykorzystanie więzniów w pracach społecznych, większa swoboda dla firm, rozsądna prywatyzacja służby zdrowia i wiele innych rzeczy. I co z tego? Partie nie odejmą sobie chleba od ust więc nic się nie zmieni.Dlatego też takie sugestie o aktywność są mżonką nie inną inż Szklane domy Żerowmskiego.
Mimo niesmaku po conajmniej dziwnej sytuacji na forum pasiaków pozdrawiam Pana i życzę sukcesów w walce z tą polityczną chołotą- choć po tym co pan na nich (polityków różnego szczebla) tu wypisuje nie to wiem czy sobie Pan nie zaszkodził
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując