Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 19:01
Doceniam wysiłek który Pan radny Olszówka włożył w sprawy związane z wiślacką infrasrukturą (czemu zresztą dałem wyraz już wcześniej). Trudno jednak nie zgodzić się z opiniami że zaczynamy niebezpiecznie zbliżać się granicy działalności autopromocyjnej. Pan radny moim zdaniem ma do tego prawo (w końcu starał się coś dla Wisły zrobić) ale nie jestem pewien czy akurat w tym temacie.
Od dawna na forum funkcjonuje "temat polityczny" a ponieważ odnoszę wrażenie że w swoich konkluzjach pan Darek stara się promować hasła (okręgi jednomadatowe, ograniczenie dotacji dla partii politycznych itp.) które niekoniecznie dotyczą stadionu i hali a raczej propagują program jednej z partii politycznych powstałych po ostatnich wyborach to sugerowałbym (dałem zresztą temu wyraz w prwatnym poście) aby właśnie tam kontynuować dalszą dyskuję.
Ze swojej strony mogę zapewnić że starałem się zapoznać z dotychczasową działalnością polityczną pana radnego i byłbym ciekaw jego komentarza do kilku jak sądzę kontrowersyjnych spraw związanych z jego aktywnością jako radnego.
Odpowiedz cytując