Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 16:10
Dokładnie.

To jest forum Wisły i temat jest o budowie stadionu, gdzie niewątpliwe zasługi ma radny Olszówka. I ma prawo powiedzieć i przyznać się że to dzięki jego poprawkom przeszła sprawa NASZEGO stadionu. A czy waszym zdaniem to mało czy nie, czy jest sens głosować na "ostatniego sprawiedliwego" to już wasza sprawa. Ja uważam że właśnie przez takie węszenie i szukanie spisku Wisła ma tak mało przedstawicieli i jednocześnie możliwości w radzie miasta. Na całym świecie jest tak, że każdy głosuje na swojego. Jak widać tylko nie u nas, bo już jest "ostatni sprawiedliwy" i tym podobne. Zrobicie jak uważacie za stosowne, ja tam już wiem na kogo oddam swój głos. A mianowicie na kogoś kto dba o mój klub, kto zgłasza poprawki, składa interpelacje, odbywa rozmowy poza kulisami, jest źródłem informacji dla nas na przeróżne tematy żeby pokazać jak to rzeczywiście wyglądało itp. Uważam że taka osoba jest godna naszych głosów. Ale powtarzam, zrobicie jak będziecie uważali. Tylko przestańcie najeżdżać na radnego Olszówke.

Co do samego stadionu - mam cholerne obawy jeśli chodzi o planowe oddanie stadionu po tym, co usłyszałem z (przyznaje się, do przedwczoraj "mojego" kandydata) ust Majchrowskiego. Wyszło szydło z worka, ani jemu, ani POpaprańcom ani chyba nikomu nie będzie zależało na planowym oddaniu stadionu, tylko nam, kibicom, a to może być za mało ...
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 03.01.2010 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując