Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 13:12
Dziękuję Panie Darku za odpowiedź , to co Pan napisał tylko potwierdza to co już wiedziałem w temacie euro12 . Liczyłem trochę że zna Pan i ujawni jakieś zakulisowe "smaczki" ale zapewne to nie czas i miejsce.
To co Pan napisał o bohaterach naszej porażki świadczy tylko o miałkości krakowskiej (małopolskiej) klasy politycznej . Ziobro i Rokita raz że sport mają bardzo głęboko w...poważaniu ,a dwa to najchętniej zamknęliby wszystkie stadiony , knajpy po 22 , spacyfikowali kibiców , pijanych rowerzystów i hałasującą młodzież. Ziobro dorzuciłby gratis każdemu podsłuch. I on chciał być prezydentem Krakowa , chroń nas Boże.
Wasserman , jak były głosowania w sejmie w sprawie dofinansowania Balic to chciał jak najmniej pieniędzy na to dać żeby.. mu zbyt często samoloty nad domem nie latały bo jego rodzina potrzebuje spokoju. itd, itp.
Mimo to niepojęte dla mnie jest jakim cudem uwczesne pustynie piłkarskie (Gdańsk i Wrocław) potrafiły przeforsować swoje kandydatury. Wiem , Schetyna i Tusk , ale to ma oznaczać że lobbing "góry przenosi" ?.
Smiech pusty mnie ogarniał jak słyszałem mamienie różnych pseudo zorientowanych że "jesteśmy w grze , nie wszystko stracone , Ukraińcy się potkną 6+2 , 6+4 itp" A jak już klamka zapadła to nagle Wasserman się znalazł , niby-oburzoną gębę do kamery wtykał , żenada. Dzisiaj nowa przynęta-nadzieja bo we Wrocławiu widomo(bardzo poważne) kłopoty mają. Wierzy Pan w to że im odbiorą euro ?
Ja jakoś nie bardzo , żeby nie powiedzieć wcale.
Odpowiedz cytując