Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 11:58
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie, należy bronić własnych interesów. To oczywiste. Ale antywiślackość Majchrowskiego to nic nowego - po kurtuazyjnej wizycie u koszykarek i opłatku potrafił następnego dnia uwalić finansowanie hali.

Ja mam na temat tego pana wyrobione zdanie i nie przeszkadza mi, że takie hasła wypowiada. Podobnie jak nie przeszkadza mi, jak menel spod najbliższego monopolowego śpiewa WTSK. Po prostu wypowiedzi pewnej grupy osób są dla mnie zupełnie nieistotne.

Jako, że nie mam żadnych oczekiwań wobec Majchrowskiego, trudno żebym się oburzał o kolejne idiotyczne wypowiedzi tego człowieka. Przypomnę, że ten facet potrafił przed przyjazdem GW Busha napisać obraźliwy tekst o prezydencie USA, przez co nie został dopuszczony na spotkanie z amerykańskim przywódcą. Nieprzemyślane wypowiedzi to znak firmowy naszego "prezydenta".

Moim zdaniem szkoda komentować takie wypowiedzi a tym bardziej poświęcać im tyle miejsca na poważnym portalu informacyjnym. Raczej wypada się zastanowić co zrobić, by ten człowiek już Krakowem nie rządził.
Antywislackosc swoja droga. Ale tu chodzi bardziej o obłudę, uragajace urzedowi prezydenta zachowanie i przynoszenie wstydu miastu przez zachowanie na takim poziomie, ze juz nie wspomne ze czlowiek wypowiadajacy sie publicznie w taki sposob ma tytul profesora. Majchrowski mial u mnie przerabane za wszystkie przekrety w miescie i ten tumiwisizm, teraz dolozyl do pieca kolejne drewienko.
Nie mozemy nie reagowac. Przez lata nie reagowalismy na zaczepki o ub i zomo i dzisiaj takie teksty weszly juz na "salony". Dostalismy nauczke ze nie wolno milczec.
WISŁA PANY !!