wg mnie to Alvarez by nam sie przydal. 400tys to duzo i na pewno Cupial tyle nie da. ale jakby sie troche potargowac, to moze spusciliby cene...
jesli sie nie uda go zatrzmac, to sama walecznosc Singlara nie wystarczy. zawodnik osttanio ma problemy zdrowotne i nie wiadomo jak bedzie gral po powrocie. koniecznie trzeba szukac prawego obroncy, ale gdzie znajda takie za free albo max 100 tys? juz lepiej wziac za 300 tys Alvareza
*Incognito2192, moim zdaniem Piotr Brozek co prawda srednio kryje, ale odbior pilki ma bardzo dobry. ma szybka noge, potrafi wyczekac przeciwnika i pewnie ta pilke odbiera lub wybija. w tym momencie nie do zastapienia.
Andraz Kirm - gra nie rowno, ale ja rowniez widze w tym zawodniku ogromny potencjal. zdecydowanie musi poprawic drybling i opanowanie pilki. mam warzenie, ze ma problemy z rownowaga. przydaloby mu sie troszke spokoju, jaki mial Zienczyk

no i dosrodkowania. ale w lidze slowenskiej calkiem niezle mu to wychodzilo. czekamy na przeblysk
Junior Diaz - hmmm z nim jest problem. niby mowi o sobie, ze jest szybki i dobry technicznie. dla mnie jest bardzo wolny a juz na pewno ma slabe przyspieszenie. ma tez drewniane ruchy. potrafi ladnie przyjac, podac zewnetrzniakiem, pokapkowac

ale wszystko jest to wykonywane na prostych nogach, nie ma w tym takiej swobody jak np. u Alexa Del Piero heh

powinien tez popracowac nad masa, bo ma strasznie chude nogi

oczywiscie rowniez zdadzam sie, ze popelnia glupie straty. tyle z minusow, co do plusow, to walecznosc, dobre podania, wszechstronnosc. z tego wyglada, ze musi jeszcze duzo poprawic i nie jest to pilkarz, ktory jest dla Wisly niezastapiony. tzn mam na mysli, ze za ok 500 tys mozna znalezc podobnego grajka. ja bym go jednak zostawil, licze ze sie rozwinie, no i przyznam, ze go bardzo lubie
Lobodzinski - jakby sie bardziej angazowal i walczyl, to moze byc cos z niego bylo. a tak to pobiega te 60 min, 2 razy mu cos wyjdzie i na lawke. boki powinny wygladac Kirm-Boguski/Malecki, a wiec trzymanie na lawce pilkarza z takimi zarobkami to bez sens.
Jirsak - czasem blysnie, ale umiejetnosci nie wystarczaja na pierwszy sklad.
Cwielong - juz dostawal za duzo szansy. jak sie uda sprowadzic Costly'ego, to nie widze dla niego miejsca w zespole. jest jeszcze mlody Leszczak, ktoremu powinno sie dawac wiecej sansy.
Pawel Brozek - pomimo krytyki pilarz nie do zastapienia w ataku. ostatnio mu nie szlo, wiec moze powinien juz odejsc. tylko kto go zastapi? trzeba wylozyc gruba kase.
Marcelo - moim zdaniem najlepszy pilkarz Wisly. powinien jeszcze zostac rok
Boguski, Malecki - kluczowi gracze, duza dynamika. Boguski potrafi dobrze wspolpracowac, niejednokrotnie pokazal nam wspaniale zagrania i asysty. Malecki przeciwnie, za duzo gra sam, powinien czeciej podniesc glowe i sie rozgladnac, czy partner jest lepiej ustawiony. a czesto tak jest. z drugiej strony dzieki jego indywidualnym akcjom mielismy sporo pozytku w zeszlym roku