dj_ibutti napisał(a):

Nie mam zamiaru go bronić, aleee:
1.uważajcie co piszecie, bo niektórzy podpadają pod groźby karalne, a pan prof. prawa UJ Jacek M. z chęcią to wykorzysta... A anonimowość to ściema
2.Pamiętam jakiś mecz albo fetę na R22, gdzie radośnie krzyczeliśmy "Majchrowski sk...yn", więc chyba ma powody żeby nas nie lubić
|
I **** mu w dupe.Z chęcią stanę przed sądem za obraze tego śmiecia.
felipe napisał(a):

Mnie chodziło o dziwne przyzwolenie na wyzwiska na forum, nie tylko twoje zreszta. Piszesz, że uzasadnia je fakt, że adresat obraża Wisłę? Tu sie do końca nie zgodze. Bo idąc tym tokiem myślenia dozwolone powinny byc (a nie są, bany latają hurtem!) także teksty typu "kibice Korony to ch*je" lub "Legia to ku*wa". Bo przecież ich adresaci też "pozdrawiają" nasz klub w niewybredny sposób i to zdecydowanie częściej niż Majchrowsk czy ten skrzypek razem wzięcii. Więc coś tu nie gra?
|
Tu wszystko gra.Kibicowanie ma swoje prawa - wulgaryzmy/obrażanie na stadionie są na porządku dziennym.To taki nawet rytuał nawrzucać przeciwnikowi - oczywiście w granicach rozsądku bo po przekroczeniu jej robi się pajaca z samego siebie -patrz parchy i wszystko co oni prezentują.
Zupełnie czym innym jest to że ponoć najważniejsza osoba w mieście pluje Ci w twarz , nie dziw się że komuś(choćby mi) puszczają nerwy.Ja mogę być zwykłym prostakiem ale od prezydenta naszego miasta powinno się wymagać chyba więcej.
W Brazylii czy Argentynie taki koleś mógłby mieć w 'realu' nieciekawie, szczególnie kiedy jego prezydencja by się skończyła, u nas mamy inne standardy i proszę Cię - nie broń mi przynajmniej szczerze napisać co o tym wszystkim myślę.