Peroslaw88 napisał(a):

|
Przecież to nie trzeba być jasnowidzem. Kasa w Wiśle na transfery pusta i nie ma co się nastawiać na jakieś gotówkowe transfery (chciałbym się mylić). Dziś ruszyło okienko transferowe i jeśli do pierwszego obozu zagranicznego nie będzie nowych transferów to skończy się jak zawsze.
|
Jasne, wszyscy wiedzą, że w kasie pustka , i że w związku z tym o konkretne transfery gotówkowe będzie ciężko...
Ale druga sprawa - i tu sie zgodze z Ogryzkiem - to fakt, że 3/4 użytkowników juz teraz (chyba dla zasady) zaczyna swoje malkontenctwo. Nieuzasadnione. Mamy Skorżę (warsztatu którego fanem nie jestem, ale dopóki trenuje "moją" drużynę to źle mu nie życzę) + tych dwóch skautów. Mają teraz swoje 5 minut i niech pracują w spokoju - w marcu ich ocenię. Transfery by były wartościowe nie muszą być ani drogie (vide Marcelo), ani rozpisywane w każdą stronę w mediach (vide Kirm - pamiętamy całą sage przygód z tych Słowakiem z Rużomberoka, a tu niespodzianka).
Także powstrzymujcie swoje emocje. Kto czyta moje posty wie, że daleko mi do ślepego idealizowania Wisły. Zdrowy rozsądek jednak staram się zachować.