Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2010, 13:17
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Markus, szczepan i Wojtas

Ja nie napisałem, że w czerwcu będą transfery, bo nie jestem pracownikiem klubu, nic o tym nie wiem. Napisałem tylko, że tylko wtedy dowiemy się jakie będą skutki pracy naszych skautów. Nie należy oceniać kogoś w połowie swojej pracy. Pewnie większość obserwowanych to piłkarze, którym się kończą umowy w czerwcu, nie wiem, mogę się tylko domyślać.

Czy ja w to wierzę? Wierzę w to, że co rok można znaleźć kogoś fajnego z kartą na ręku, bo wielu dobrym piłkarzom kończą się umowy. Wiem jak to wyglądało w poprzednich okienkach, ale przecież nie musicie na forum, gdy jeszcze okienko transferowe nei jest otwarte, wypowiadać sie jaki ten Edziu beznadziejny, że co w ogóle robi itp.

Nie jestem obrońcą skautów. Chce tylko by byli oceniani sprawiedliwie.
Wiesz na naszym forum roi się od jasnowidzów. Oni już wiedzą

A poważnie też mnie to drażni (jasnowidztwo, malkontenctwo). Wolałem Bednarza jako dyrektora sportowego ale Skorżę jako menadżera oraz jego skautów zacznę krytykować po zakończeniu okienka transferowego. A nie przed otwarciem!

Pewnie będzie jak zwykle - ale jakaś uczciwość w ocenie ich pracy wymaga odczekania trochę czasu zanim zacznie się ich krytykować.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując