grogoriogreg napisał(a):

Markus, szczepan i Wojtas
Ja nie napisałem, że w czerwcu będą transfery, bo nie jestem pracownikiem klubu, nic o tym nie wiem. Napisałem tylko, że tylko wtedy dowiemy się jakie będą skutki pracy naszych skautów. Nie należy oceniać kogoś w połowie swojej pracy. Pewnie większość obserwowanych to piłkarze, którym się kończą umowy w czerwcu, nie wiem, mogę się tylko domyślać.
Czy ja w to wierzę? Wierzę w to, że co rok można znaleźć kogoś fajnego z kartą na ręku, bo wielu dobrym piłkarzom kończą się umowy. Wiem jak to wyglądało w poprzednich okienkach, ale przecież nie musicie na forum, gdy jeszcze okienko transferowe nei jest otwarte, wypowiadać sie jaki ten Edziu beznadziejny, że co w ogóle robi itp.
Nie jestem obrońcą skautów. Chce tylko by byli oceniani sprawiedliwie.
|
Wiesz na naszym forum roi się od jasnowidzów. Oni już wiedzą
A poważnie też mnie to drażni (jasnowidztwo, malkontenctwo). Wolałem Bednarza jako dyrektora sportowego ale Skorżę jako menadżera oraz jego skautów zacznę krytykować po zakończeniu okienka transferowego. A nie przed otwarciem!
Pewnie będzie jak zwykle - ale jakaś uczciwość w ocenie ich pracy wymaga odczekania trochę czasu zanim zacznie się ich krytykować.