gigant napisał(a):

|
Ps.Głosowałem we wszystkich wyborach za PO i nadal zamierzam. Tylko w prezydenckich głosowałem za przydupasem Filipiaka Majchrowskim, bo mnie zmyliło PeOwskie poparcie dla komunistycznej świni. Teraz pie.dolę nie głosuję na nikogo.
|
O ile sie nie mylę to temat polityczny jest w innym miejscu. I chyba dobrze by było gdyby swoje "polityczne" przemyślenia kolega zamieszczał właśnie tam. Pozytywnego odzewu nie gwarantuję bo niestety sądząc z zamieszczonego powyżej "sposobu rozumowania" większość udzielających się w tamtym temacie miałaby chyba wrażenie że ma do czynienia nie tyle z nieco buńczucznym gigantem co z chyba bardziej pasującym kurdupelkiem.
I jeszcze do radnego Olszówki. W swoim imieniu dziękuję za wysiłek jaki włożył Pan w próbę uzyskania dofinansowania na budowę hali. Jednocześnie przepraszam za chyba jednak nieco nieuprzejme posty niektórych spośród kolegów piszących na tym forum.
Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że sporą część motywacji kierującą Panem w tym względzie jest zapewne chęć pozyskania ewentualnego elektoratu, tym niemniej biorąc nawet to pod uwagę jako potencjalny wyborca muszę powiedzieć że zyskał Pan moją sympatię. Uważam że zakres możliwości działania radnego jest na tyle niewielki że gdyby udało się uzyskać (w końcu z naszych wspólnych pieniędy) przeznaczenie choćby niewielkiej części środków budżetowych na cel który osobiście uważam za słuszny to zakładając nawet zupełny brak aktywności w innych sprawach i tak ocenił bym Pańską działalność bardzo pozytywnie. W końcu radny/poseł jest od tego aby realizować oczekiwania swoich wyborców!