Jak widzę wpisy niektórych forumowiczów, to aż mi sylwestrowy apetyt odchodzi. Napisze sobie jeden z drugim wszechkrakus, TS w podpisie i udaje greka. A na sesji byłeś jeden z drugim krytykancie ? Wychodzi na to że raczej nie, gdyż inaczej wiedziałbyś jeden z drugim ignorancie, że tylko dzięki poprawce Radnego Olszówki, wczoraj w ogóle głosowano sprawę hali a Ty dzisiaj możesz go za to bezmyślnie obrażać. Fajnie się wypromował, no nie ? Zgłosił logiczną poprawkę, którą inni odrzucili i jeszcze tutaj pisze rzeczy, których zwykłe pikniki nie kumają. Jaka wiara, jaka walka, jaka Wisełka ?. To sztuczny Radny w/g nich, który z premedytacją od kilkudziesięciu lat jeździ nawet na wyjazdy drużyny, po to tylko, żeby przed takimi jak oni się teraz wypromować. Och, aż się śmiać trudno i płakać także.
Widzę, że macie dylematy, jak dorosły Polak powinien postępować w wyborach ? Odpowiedź jest prosta. Nie obchodzi mnie to w kontekście spraw Wisły. To ich własny wybór i sprawa ich dorosłości do tego wyboru.
Obchodzi mnie natomiast, jak powinien głosować dorosły Wiślak w przyszłych wyborach lokalnych. Powinien głosować wyłącznie na kandydatów Wiślackich i takiego jeszcze dodatkowo, który będzie uczciwym gospodarzem w mieście, żeby interesy swojej rodziny oraz swojego klubu, każdy wyborca zabezpieczył w najlepszy z możliwych sposobów.
A politycznych agitatorów partii rządzących w kraju i mieście oraz bezmyślnych ludzi im wierzących, proszę o zaprzestanie ogłupiania innych.
Wczoraj wszyscy Radni mieli szansę udowodnić, że są ludźmi inteligentnymi i potrafią liczyć, nie tylko we własnych portfelach. Niestety, wybraliśmy sobie karierowiczów i partyjniaków, którzy na rozkaz partii i w jej bezwzględnym interesie, wyrzucili wczoraj na śmietnik, kwotę 34 milionów złotych, unijnych pieniędzy TS, co z rozumem i doorosłością nie ma nic wspólnego, o gospodarnosci w interesie społecznym już nie mówiąc. Wszyscy wiedzą komu najbardziej zawdzięczamy wynik wczorajszego głosowania. Brak Krakowa na Euro 2012, czyli ten sam efekt odrzucenia rozwoju Krakowa i miliardów pieniędzy unijnych oraz państwowych, także zawdzięczamy tym samym ludziom i ich partyjnemu zacietrzewieniu.
Dziękuję tym Radnym i tym kibicom, dla których sprawa Wisły oraz gospodarność miasta Krakowa nie były obojętne. Szacunek. Jedynie Tacy jak Wy, zasługują na moją i innych Wiślaków uwagę oraz wyborcze poparcie.
Natomiast tym Radnym i ich partiom politycznym -
http://www.youtube.com/watch?v=JxKvbYk4Ytc - trzeba brutalnie podziękować w najbliższych wyborach, aby już nigdy nie marnowali wysiłku lokalnych społecznosci, na rzecz których obiecywali pracować z sensem.
Wiśle życzę lepszego, do siego Roku

.