Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2009, 20:56
pysio napisał(a):Wyświetl post
nie ma co chwalić radnych PISu.. mają oni większość w radzie miasta więc mogli się podzielić, że połowa głosuje za a połowa przeciw chcieli odrzucić projekt, odrzucili.. a przy okazji zyskali sympatie Wiślaków! Cwane listy! nie dajcie się nabrać
Nie jestem zwolennikiem PiS-u, ale z tego co słyszymy radni tego klubu zachowali się dużo lepiej niż radni PO, którzy gremialnie zagłosowali przeciw. Ja na pewno podziękuję im za to odpowiednio w wyborach.

Podobnie jak Majchrowskiemu. Po tym, jak potraktowali Wisłę, są u mnie przegrani.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując