Wyświetl pojedynczy post
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2009, 12:00
masterlag napisał(a):Wyświetl post
No wycinki zrobił ktoś fajne. Ciekawe jak się prezentuje w całej okazalości
A i owszem taki taran świetny fizycznie a i technikę też ma niezłą jeszcze finansowo w naszym zakresie można by było się nim za interesować.

patrzal-lca napisał(a):Wyświetl post
uwaga! może będę szalony ..ale co z Szymonem Pawłowskim?

Łobodziński to był niewypał - to fakt xD ale nie każdy z Lubina od razu musi być spalony. Spróbowałbym powalczyć o Pawłowskiego, tymbardziej, że ma znaleźć się kasa po sprzedaży kogoś z trójki: Diaz, Brożek, Marcelo.

Moretto podpisał kontrakt ..uwaga - druga liga brazylijska! Nikt mi nie powie, że tam płacą więcej niż w Wiśle Kraków! No chyba, że cena kawy poszła w górę.

Marko Drevensek - podoba mi się jego gra. Myślę, że w towarzystwie Kirma mógłby trochę namieszać wśród rywali.
Szymon Pawłowski był wyróżniającym się zawodnikiem ale obecnie jednak chyba nie ten poziom obniżył loty.Więc na razie chyba jednak nie pasuje
felipe napisał(a):Wyświetl post
No z pewnością Ruch się zgodzi
Ćwielong to może być atrakcyjną kartą przetargową w negocjacjach z średnią ekipą pierwszej ligi, nic więcej. Przecież on nawet w skali ligowej jest piłkarzem strasznie słabym...
Bez szans na transfer.Idiotyczny pomysł aczkolwiek sam Sobiech myślę ,że jest już czołowym piłkarzem ligi i gdyby Ruch zgodził się go sprzedać to by się u nas sprawdził.
Odpowiedz cytując