Wyświetl pojedynczy post
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2009, 01:17
W poniedziałek prezydent Krakowa Jacek Majchrowski gościł w starej, wysłużonej hali TS Wisła na corocznym "Opłatku u Wiślaków". Witany z honorami godnymi piastowanego urzędu w swym przemówieniu podkreślał rolę, znaczącą jaką koszykarki Wisły Can-Pack pełnią w promocji Krakowa w Europie. Nie przeszkodziło to prezydentowi opowiedzieć się dzień później przeciwko budowie nowej hali TS Wisła.

Trzy słowa ode mnie- BEZCZELNY, OSZUST I HIPOKRYTA

kot napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba ani krzyczeć, ani śpiewać ani nawet się odzywać. Najlepiej w milczeniu spacerować z takimi napisami lub cierpliwie siedzieć z nimi uniesionymi do góry na balkonie, aż do pozytywnego skutku.
Mam pytanie, czy dotychczasowe wizyty na sali obrad tak właśnie wyglądały? Jeśli tak, to może warto przerwać to "milczenie", choćby tak jak to zrobili niedawno eŁKaeSiacy.
Żeby mnie źle nie zrozumiano- nikogo nie pouczam, zrobicie jak będziecie chcieli, ot to tylko moja sugestia.

Info co i jak zamieściłem w odpowiednich topicach na SCC, trochę późno, ale zawsze. Próbowałem też wrzucić na forum igol, ale jakieś mi błędy wyskakiwały.
Ostatnio edytowane przez simone : 30.12.2009 o godz. 02:14.

Odpowiedz cytując