Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2009, 11:36
Niestety sprawy na tym forum ostatnio wygladaja tak:
Skorża - pamięta się porażkę z Levadią i to uznaje się jako wyznacznik klasy trenera.
Petrescu - uznaje się chore teorię, że gdybyśmy go zostawili, dziś bylibyśmy w LM, po co nam mistrzostwa Polski, w Petrescowym stylu było widać taktykę, której dziś nie dostrzegamy... itd.
A prawda jest taka, że obaj są bardzo dobrymi trenerami. Tylko nie każdy trener, w każdym środowisku potrafi osiągnąć sukces.

Wkurza mnie tylko jedna rzecz związana z Danem, że wszyscy jego zwolennicy uważają, że nie dostał wystarczająco czasu na zbudowanie zespołu i gdyby mu dano dłużej popracować, zbudowałby z nas drugą Unireę. Ja też mogę pogdybać i mogę powiedzieć, że gdyby Skorża dostał te wzmocnienia o które prosi od początku swojego pobytu w Wiśle to mielibyśmy drużynę w LM. I na co takie gdybanie? Przecież czasu nie cofniemy i nie przywrócimy Dana, tak samo transferów szybko nie zobaczymy, chyba, że jakiegoś Betona.

Wrzućcie na luz, każdy z Was ma trochę racji, zwolennicy Dana, że jest on dobrym trenerem, bo jest, ja już to wiedziałem za jego kadencji, tylko, że szczerze mówiąc, nie widziałem by w chwili jego zwalniania miał tylu zwolenników co teraz, niestety forum upadło i nie można zarzucić ciekawymi postami . Oraz zwolennicy Skorży mają dużo racji, każdy trener musi mieć swoją Levadię, jeżeli dostał kolejną szansę, ważne by wyciągnął wnioski, skoro jesteśmy pierwsi w lidze, musiał nas dobrze przygotować, szkoda, że myślał, że Levadię przejdziemy z palcem w ... Dwóch Mistrzostw Polski nie zdobywa się przypadkiem, nawet Barcelony, w najsilniejszym składzie nie pokonuje się codziennie (możecie mówić sobie, że przyjechali na wakacje, jednak ja nie wierzę by za nowego szkoleniowca pozwolili sobie na totalną olewkę, z resztą, nikogo nie będą obchodzić okoliczności tego zwycięstwa za kilkanaście lat)

Wyluzujcie, to do niczego nie prowadzi (no chyba że do bana za jakieś coraz ostrzejsze posty )