Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2009, 20:41
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
jak dział lepiej jak my odpadamy z Levadią i mamy problemy z kasą a Unirea w LM zarobił około 50 mln zł i jest jednocześnie jest w czołówce w lidze nie są zajeb... jak nasi pilkarze

Jak domniemam mowa jest o czasach jego pobytu w Wiśle.
Co ma do rzeczy co on osiągnął z innym klubem? to że z nimi osiągnął nie znaczy że gdyby został w Wiśle też by osiągnął. To samo przejmując teraz nowy klub. Chore rozumowanie i dziwie się że Borek i reszta między przerwami skrótów LM o tym ciągle .......ili.
Smuda też wjechał z Widzewem do LM. z Wisłą i Poznaniem mu się nie udało?
Panie Borek, wytłumacz mi to Pan.

A media wykorzystały moment gdy Rumun (tzn jego zespół) coś zaczął osiągać i .......ili non stop o jakichś leniach i lamusach. Może i tak powiedział, tzn zapisu wideo z tego nie widziałem.
Typowy kijek w mrowisko żeby dać do zrozumienia właścicielom klubów itd że błędem było pozbycie się wielkiego Dana i takich ludzi nam potrzeba.
A już kompletnie mnie położył tekst o tym ze grajki rzekomo wjechali na rewir do Cupiała. Mogli dodać że przez koma go powiadomili.
Już widzę jak grajkowie się skarżą Cupiałowi, który tylko ciężką pracę dorobił się fortuny.
Pomijam fakt że gdy byli wzywani na dywan po Lewatywie mieli zapewne nieprzespany tydzień i gdyby tylko mruknęli to z szoku jeden z drugim nie wiedziałby gdzie się znajdują drzwi wyjściowe.

Może i się opierdalali (bądz byli wycięczeni) ale powód jego zwolnienia z pewnością był inny.
Ostatnio edytowane przez element : 28.12.2009 o godz. 20:51.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując