Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2009, 20:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jest od dawna oczywiste, że Wolfy nie nadaje się na moderatora i nadużywa swojej pozycji, ale to temat na inną dyskusję.

Bogusław Cupiał ma prawo zaniechać transferów. Nie musi dokładać z własnej kieszeni, czy rachunku TF dokapitalizując klub. To jego zespół, jego pieniądze. Ale czy w ten sposób oszczędzi, zarobi, zyska, mniej straci?
Ja myślę że Cupiał w ogóle nie myśli kategoriami jakiegoś zysku.Czekał na jakikolwiek zysk sporo lat i się nie doczekał - teraz u niego liczy się niedokładanie do interesu.Po takich kwiatkach jak Levadia czy kolejny niewypał za spore pieniądze(Garguła) to już w ogóle nie ma o czym mówić.
Ja bym się nie zdziwił gdyby ten manewr ze zrobieniem ze Skorży także menadżera, był złośliwością - dam mu trochę roboty by się nie nudził ale pieniędzy żadnych

Na miejscu Skorży zamiast latać i oglądać gości których i tak nie kupimy, to wolał bym zrobić przegląd naszej kadry lekarskiej i rehabilitantów bo jest kogo leczyć i wypadało by ich w końcu wyleczyć , oraz postarał bym się na prawdę dobrze przygotować drużynę do sezonu - czasu jest sporo a zespół powinien zostać tak przygotowany, by po krótkiej przerwie letniej, był w stanie wygrać z drużynami pokroju Levadii
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując