Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2009, 16:03
*Michael* napisał(a):Wyświetl post
Panowie może lepiej zejdzmy na ziemie...

Za Cupiała już nie bedzie gotówkowych transferów :( jedynie to to moze wykupimy Alvareza..

No niestety ale będzie pan cupiał chcial sprzedac najlepszych zawodnikow :( i kase wziąść dla siebie i rzekomy dług do telefoniki...

No cóż może by pan Cupiał tak odsprzedał komuś klub kto chciał by w niego inwestować a nie tylko zarabiać na nim...

Majątek Cupiała na 2009 wyceniany jest na 1400 mln złotych, a Ty piszesz że dla niego jest ważne wziąć dla siebie kilka marnych baniek za kilku grajków.
Cupiał żadnych zysków z Wisły nie czerpie. Sam musi jeszcze dokładać i często brać pożyczki z TF.

Będziesz miał "rzekomy dług wobec TF" jak rzeczywiście sprzeda Wisłę i powie "oddawać mi wszystko już teraz".
Choć nie sądzę żeby tak postąpił to z drugiej na przekór tego typu osobom jak Ty byłoby miło i z chęcią zobaczyłbym Twoją reakcję gdyby nakazał Wiśle do roku oddać prawie 50 mln zł. I w sumie nic w tym nadzwyczajnego. Skończyła się jego era i bierze co jego.
Cupiał tylko dlatego pozwala oddawać Wiśle grosz po groszu bo jest jej właścicielem.

@

I na przyszłość:

Cytat:

(...)

Nie mogło zabraknąc pytania o Ligę Mistrzów, do której Wisła puka bezskutecznie od wielu lat.

- Niektórzy sugerują mi abym zainwestował szybko kilka czy kilkanaście milionów euro i kupił bardzo drogich, doświadczonych czterech czy pięciu zagranicznych zawodników. Słysząc takie sugestie zapraszam "podpowiadaczy" aby dołączyli się do finansowania klubu. Muszę działać odpowiedzialnie, a nie słuchać tylko podpowiedzi i wydawać pieniądze.
(...)
Ostatnio edytowane przez element : 28.12.2009 o godz. 16:18.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując