jova napisał(a):

Tak tak, to wszystko wina Cupiała.
Pawełek, Dolha
Baszcz, Cleber, Dudka, Głowacki, Mijailović, Stolarczyk, Kokos, Thwaite
Błaszczykowski, Sobol, Zieńczuk, Burns, Cantoro, Piotr Brożek, Penksa, Chiacu
Brożek, Paulista, Radovanović, Kryszałowicz
Ten skład nie wystarczał na przyzwoitą grę w lidze? Bo tylko tyle wymagałem od Petrescu. Podbicie Europy było i jest utopią, a ze świetnie dysponowaną Legią można było przegrać mistrza.
Ci piłkarze pod wodzą Petrescu grali bez ładu i pomysłu jak bezgłowe kurczaki. Wystarczyło raptem kilka tygodni od zwolnienia Rumuna by Błaszcz, Pa. Brożek i spółka przypomnieli sobie, że jednak potrafią grać w piłkę.
Tylko nie opowiadaj mi pierdół jak to trener potrzebuje czasu. Czas może być potrzebny by w kilku próbach osiągnąć jakiś wyznaczony sukces, ale poprawa jakości gry po przejęciu zespołu zajmuje kilka miesięcy i jeśli po tym okresie nie widać zmian na lepsze, to już ich nie będzie.
.
|
Ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Jak Petresku mial zrobic wynik jak nie mial posluch u kopaczy. Bo jak ich przycisna na treningu po spartaczonym meczu to lecieli ze skarga do Cupiala ze im zle i nie dobrze.
Jak w klubach w Polsce trenerzy nie beda miec wladzy absolutnej, do poki za trzy zawalone mecze beda wylatywac z klubow do tad kopacze bedza miec wladze i miec w dupie ze Ty czy ja mazymy o LM, jak i tak dostana wysokie premie i wyjsciowki nawet po przegranym meczu gdzie z laska chcialo im sie wyjsc na boisko.