Wyświetl pojedynczy post
Hamas_kr
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2009, 09:31
O rany głodne kawałki o biednej prześladowanej za PRL-u młodzieży... no prosze Cie.

Tzw. "Bunt Młodzieńczy" jak to określiłeś zawsze sprowadza się do robienia z mojego punktu widzenia rzeczy złych. Chyba, że uważasz ćpanie, notoryczne zachlewanie się, nieograniczony seks z przygodnymi partnerami ( skądś musi się brać część tych dzieci z chorobami na które Pan Owsiak zbiera ) za zjawiska pozytywne lub ewentualnie etap przez, który każdy przejść musi.

Jarocin już dawno został zdyskredytowany jako impreza organizawana za zgodą i pomocą służb specjalych PRL. Ot taki wentyl bezpieczeństwa.

Kaan napisał(a):Wyświetl post
(teraz nieprawdopodobne, prawda?)
Teraz na porządku dziennym... Każdy pogląd odbiegający od panujących "norm" jest natychmiast pacyfikowany. W ogóle nauczanie, które przygotowuje wiernych słuchaczy mainstreamowych mediów też jest przerażające...

Rozumiem, że wszystkim miłośnikom WOŚP-u hasło "cel uświęca środki" jest nieobce i skoro pozostaje to w zgodzie z Waszym sumieniem ( o ile w takie wierzycie ) to mi nic do tego.

Wasze szukanie akceptacji dla swojego poparcia WOŚP-u zawierające się tylko i wyłącznie w ciągłym powtarzaniu tekstu o oblepionych serduszkami maszynach, które ratują zdrowie jest troche nudne. Po co to w kółku powtarzać? Czy inne organizacje ( oprócz tych całych polsatowskich czy walterowskich, które non-stop trąbią ile i komu pomogły ) muszą się chwalić, że dzień dziennie ratują życie czy zapewniają byt setkom ludzi? Dla mnie jest to nachalne.

Zresztą ja kończe udział w tej dyskusji bo rozmiawiamy o zupełnie innych kwestiach. Wy widzicie tylko sprzęt w szpitalu.

Każdy niech pomaga jak mu się podoba i niech sobie przekonuje na co dzień kogo chce do uczestnictwa w tej akcji.
Odpowiedz cytując