|
czytam tak te dyskusje tutaj i mnie przeraza to czemu jak w Polsce ktos cos dobrego robi badz chce zrobic to zaraz trzeba go krytykowac. Owsiak zrobil tyle dobrego ze chociazby z szacunku do tego ze uratowal tyle istnien ludzkich moznaby przemilczec negatywne aspekty WOSP. Cała idea WOSP jest piekna bo jest pozytywna a ze sa tez minusy tego to chyba nic nienormalnego? Wszystko ma swoje plusy i minusy jednakze porownujac plusy z minusami wynikajace z WOSP to zalety sa tak wielkie iz moznaby nie oczerniac akcji i nie rozprawiac o tym ze ma zle strony. Czy tym ktorzy krytykuja WOSP cos złego robi ta akcja? Ludzie ratuja zycie i zdrowie ludzi a Wy sie do tego dopieprzacie ;/ Nie działa ta organizacja na niczyja niekorzysc, nie zwalczaja Caritasu czy innej organizacji wiec nie wiem czemu tyle zalow tu jest wylewane na WOSP. Ludzie zastanowcie sie co piszecie, czy to jest szopka czy nie to niewazne, moze taka szopka jest potrzebna bo jest odmiana od takiej zwyklej dzialalnosci charytatywnej (takiej "po cichu" prowadzonej). Ja nie wiem czy takie rzeczy to tylko w Polsce ze jak ktos cos pozytywnego robi to zawsze sie znajdzie grupa osob co go bedzie gnoic :(
|