|
@offsajd - to czytaj dokładnie. ewentualnie płatne mają być dodatkowe usługi (jak AXN, cross-game chatting itp.) samo granie , korzystanie z PSS itd zostają darmowe.
@chimpanzee - ja mam PS3 i nie jestem w związku z tym obiektywny, nie kryję. Nie powiem więc nic złego o x-boxie, powiem o zaletach PS3. Po pierwsze - bezawaryjność!!! po drugie - większa kultura pracy (cichutka)
Po trzecie - Jak masz tv HD to filmy na Blu-Ray wymiatają. A poza tym możesz upscalować zwykłe dvd, które teżwygląda lepiej niż na odtwarzaczu DVD.. Po Czwarte - wbudowane wi-fi. Po piąte - zdecydowanie lepsze Exclusivy. Obczaj tyuły: Killzone2, God of War, Uncharted 1 i 2 (2 to gra roku bez wzgl. na platformę) Nadchodzące Heavy Rain i GT5. Niektóre multiplatformy wyglądają lepiej na X-Boxie, ale zobaczysz to tylko jak postawisz obie konsole obok siebie z tą samą grą.Po szóste - GRASZ ZA DARMO ON-LINE i nie musisz żadnego abonamentu wykupywać, a to, o czym pisze ofsajd to plotki...Po siódme - w exclusivy na X-Boxa zagrasz sobie na pececie za jakiś czas.
Osobiście kupiłem PS3 używane, ponad roczne, po gwarancji, i nic złego mi sięz nim nie stało jak dotąd. A jak ktoś nie potrafi sobie tła zmienić bo mu się nie podoba, to nie mam pytań...
Moja opinia - PS3 jest świetnym wyborem!
|