|
HARIMATA powiem ci tak ,poczytaj kolego a potem oskarżaj ,OWSIAK pomaga cały rok ,jeden dzien tylko zbiera pieniądze na ulicach ,jego fundacja dziala cały rok i osoby które pomagaja nie tylko w ten jeden dzień wiedza o co chodzi.
Po drugie pracuje w słuzbie zdrowia i wiem że lekarze pracujący na co dzień z dziećmi na oddziałach w PROKOCIMIU ,STRZELECKIEJ I W ZEROMSKIM stoja murem za OWSIAKIEM bo jak nikt zdają sobie sprawę ile sprzetu pomagającego im w pracy jest z fundacji ,dam ci taki przykład na 4 inkubatory 2 sa z fundacji na oiomie dziecięcym neantologicznym w ZEROMSKIM ,
Nie wiem skąd wziąłes ten procent ale pewnie masz na niego podkladke więc wejż pod uwage że na tysiace placówek w POLSCE głownie pomagaja oddziałą dziecięcym więc takie placowki jak PROKOCIM czy CMP W LODZI są wyposazone w mase sprzetu od OWSIAKA lecz dzieląc to na placówki wszelakiej masci w wojewodztwach siła rzeczy procent spada.
Na koniec powiem ci tak ,jedyna znana mi grupą nieprzychylna OWSIAKOWI jest RYDZYK i jego poplecznicy ,tylko oni potrafia dawać zakazy zbiórki pod kosciołami ,albo urzadzać kontr zbiórki w ten dzień,nie lubie sie napinac na forum i nigdy nie staram sie tego robic ale krew mnie zalewa jak widzę listy sprzetu ktore splyna po nowym roku do oddziałów od ORKIESTRY a taki dupek jak ty pierdo... cos o rzeczach o ktorych nie ma pojęcia .Celowo cie obrażam ponieważ ty obrażasz czlowieka który wiele zrobił dla naszego spoleczeństwa .Mozesz teraz pisać co chcesz ja juz nie będe zwracał na ciebie uwagi !
|