Wyświetl pojedynczy post
Czarny
Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2009, 16:59
kot napisał(a):Wyświetl post
Zauważ na datę rejestracji tego forumowicza, któremu wszystko pasuje a drugiemu to nawet szyby w tym bunkrze są niepotrzebne.
Chwile, chwile. Zarejestrowałem się w 2005 r. Czy możesz wyjaśnić o co ci chodziło, w kontekście mojej wypowiedzi?

kot napisał(a):Wyświetl post
Ps. Czarny - data rejestracji Ciebie nie dotyczyła, jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem. Natomiast o co Tobie chodzi z tymi szybami, to może Ty byś wyjaśnił, gdyż nie wiadomo, czy z powodu "obrzyganego " betonu konstrukcyjnego, chcesz szyby tańsze, droższe czy w ogóle ich w tym bunkrze nie chcesz, no bo betonu już raczej wymienić się nie da ? Chyba, że pijesz do zabudowy tego betonu, jakąś formą elewacyjną ? A szyby mają być takie, jakie zostały zaprojektowane zgodnie z ustaleniami z UEFA i nikomu nie wolno tego zmieniać.
Kot umiem czytać ze zrozumieniem, jeśli coś jest jasno napisane, a ty napisałeś w ten sposób: "zauważ na datę rejestracji tego warmiackiego forumowicza, któremu wszystko pasuje a drugiemu to nawet szyby w tym bunkrze są niepotrzebne". Ale oczywiście teraz już jest wszystko jasne. W mojej wypowiedzi chodzi o formę wykończenia betonu, który jest na elewacji, a który bardzo kontrastuje z wydaje się bardzo dobrej jakości oszkleniem. Nie chciałbym, aby został beton w takim stanie jaki jest obecnie i stąd moje pytanie, w jaki sposób wykonawca zamierza doprowadzić tą część elewacji do stanu przynajmniej w miarę estetycznego, bo nie zaprzeczysz, obecnie jest on kompletnie "obrzygany". Na dowód pierwsze zdjęcie z tego linka: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zwigary_i_inne.
Powód: do kot
Ostatnio edytowane przez Czarny : 25.12.2009 o godz. 18:38.
Odpowiedz cytując