Wyświetl pojedynczy post
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2009, 14:34
FRANTIC napisał(a):Wyświetl post
A pomyślaleś o zmyłce np? Gadamy w gazecie, że ten, ten, później ten a na koniec zaskakujemy i mamy tych o których się nie mówiło

A jak mówisz, że oferują towar na boku innym klubom to nie wiem czy mówisz na poważnie czy nie. Prawda jest taka, że obecnie to chyba tylko Białorusini chcą grać w Polsce bo nawet dla Włocha czy Hiszpana z 2 lig swojego kraju granie u Nas to zwykła porażka a rozwojowo zatrzyma się już do końca kariery.

Mnie zastanawia jedno, dlaczego w Polsce piłkarza 18-19 letniego nie wporowadza się do składu? Wydaje mi się, że kogoś takiego nam trzeba, z wyobraźnią, chłopaków którzy technicznie są dobrze wyszkoleni, tymbardziej, że na poziomie juniorskim dorównujemy innym krajom, dopiero później zaczyna się płacz gdy odbije palma

Tak samo było z Kirmem gdzie wszyscy tylko mówili o Miroslavie Bożoku a tu nagle bum i Andraż Kirm podpisał kontrakt

Ciche negocjacje są dobre. A takie głośne rozpowiadanie kogo się ogląda pomagają w zbiciu ceny za zawodnika

Miejmy nadzieje że Maciej Skorża wie co robi i że nie osłabi zbytnio drużyny a wzmocni ją...

Sprzedać można by Juniora Diaza, no niestety byl kompletnie bez formy przez całą rundę a jak jest okazja otrzymać za niego 1,5-2 mln Euro to czemu nie? Marcyś powinien zostać i jak pokaże się z taką grą w pucharach (gdzie mozemy awansowac gdy wszyscy beda zdrowi i kogos dokupimy) to bedzie wiecej wart

A tak nawiasem to życzę wszystkim zdrowych spokojnych świąt
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując