Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2009, 13:17
FRANTIC napisał(a):Wyświetl post
A pomyślaleś o zmyłce np? Gadamy w gazecie, że ten, ten, później ten a na koniec zaskakujemy i mamy tych o których się nie mówiło

A jak mówisz, że oferują towar na boku innym klubom to nie wiem czy mówisz na poważnie czy nie. Prawda jest taka, że obecnie to chyba tylko Białorusini chcą grać w Polsce bo nawet dla Włocha czy Hiszpana z 2 lig swojego kraju granie u Nas to zwykła porażka a rozwojowo zatrzyma się już do końca kariery.

Mnie zastanawia jedno, dlaczego w Polsce piłkarza 18-19 letniego nie wporowadza się do składu? Wydaje mi się, że kogoś takiego nam trzeba, z wyobraźnią, chłopaków którzy technicznie są dobrze wyszkoleni, tymbardziej, że na poziomie juniorskim dorównujemy innym krajom, dopiero później zaczyna się płacz gdy odbije palma
jeśli prawdą jest że M. S. miał zobaczyć Lewskiego w LE
to jest tam i lewy obrońca i def. pom którym kończy się kontrakt 30.06.2010, w dodatku byli reprezentanci, lub obecni - czego nie wiem Bułgarii
więc wpisują się w trynd
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując