Cytat:
|
Patrząc na Wasze transfery z boku, to wydaje mi się, że kompetentnej osoby już nie ma w klubie. Po Bednarzu jechaliście, a to on wyszukiwał Wam całkiem zachęcających zawodników (Marcelo, Braz, snajper z CSKA - Nei? jeszcze pewnie paru by się znalazło). Z jakichś powodów ich nie kontraktowano, nie ważne. Ważne, ze na Bednarzu skupiła się cała złość z brak transferów, zarząd zrobił go od razu kozłem ofiarnym i się go pozbył, mając dzięki temu alibi na pół roku. A teraz macie Edka i nic więcej niestety..
|
Sorry ale gadasz głupoty, początki pracy Bednarza były ciężkie ale z czasem zaczął zdobywać coraz więcej zwolenników. Nawet więcej było tych którzy go doceniali niż jechali. Braz to wynalazek Perlarty, Bednarz ślepo wierzył temu kolesiowi, David nie poradził sobie w Pao mając za konkurencje Wawrzyniaka potem nagle niby miał go podpisać Juventus co jest kompletną brednią którą wypowiedział Bednarz nazłość Skorzy lub powtórzył słowa Perlarty według którego niby Beto miał znaleźć klub w Grecji co również jest kompletną bzdurą. Fakt z Marcelo mu wyszło świetnie.
A snajper CSKA to pomysł Skorży który dostrzegł go podczas sparingu.
Do tego Bednarz forsował Bożoka który według mnie jest o wiele słabszym piłkarzem od Kirma . Andraż Pokazał zagrania których przeciętny polski piłkarz nigdy nie wykona.
Uważam, że powinniśmy zrobić
JEDEN solidny transfer, bez sprzedawania nikogo (chyba że chodzi o Diaza), kupić dobrego napadziora albo soldinego środkowego pomocnika.