Wyświetl pojedynczy post
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 22:54
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Pomysł chwyci, ale dopiero po zakończeniu okienka transferowego. Przez całe okienko będzie robiona kibicom woda z mózgu i będziemy naiwnie wierzyli jak zwykle w "potężne plany" Mistrza Polski na wzmocnienia aż w styczniu usłyszymy od prezesa Wilczka, że to okienko można uznać za udane gdyż nikt nie opuścił drużyny i zasilił nas darmowy Cleber który wyprosił kontrakt bo inaczej nikt by z nim nie rozmawiał. Możecie mnie zbeszcześcić, ale taka jest prawda. Wyzbywamy się ważnych postaci, a na ich miejsce przychodzą mało wartościowi zawodnicy. Z roku na rok poziom gry Wisły Kraków dramatycznie spada, bo nie ma piłkarzy którzy by ten poziom podnieśli. Cała farsa zaczęła się od negocjacji z Kosowskim i trwa do dzisiaj.
czy to nie sa moje slowa?a sorry po prostu wyjales mi je z ust-dokladnie taka jest prawda,przez nieudolna polityke transferowa wartosc druzyny z roku na rok spada,a trener zlotousty wciaz mowi,ze jest ok bo po prostu broni rekami i nogami cieplej posadki..gdyby mial jaja dawno powiedzialby stop!!!
Odpowiedz cytując