Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 20:21
Kirm ani Jirsak nie grali z takimi rywalami jak w swoim byłym już klubie Krivitsa. I to do tego grał pierwsze skrzypce. Jak dla mnie dobry transfer za rozsądne pieniądze. Stilic przy nim to też w sumie no name z pierdziszewa. Gość CV ma ładne,jakbyście na to nie patrzyli. Nie sadzę aby zszedł poniżej tego poziomu,który prezentował w Bate. A,że tyle kosztował?No bo w Europie takie płaci się pieniądze za rokujących piłkarzy średniego szczebla. To w Polsce płaci się kupę kasy za drewno i póżniej wielkie zdziwienie,że chłop grać nie umie. Porówenać tego gościa do jodłowca czy innego Glika. W sumie dobrze,że doszło do tego transferu,bo chłop tak jakby utrzymał nowy trend,przynajmniej mam taką nadzieję,tzn dobre CV za średnie pieniądze. Pierwszy był Marcelo,teraz Krivits. Oby tak dalej. Czy Amica miała więcej szczęścia niż rozumu,że go sprowadzili,nie wiem,ale dobrze,że do naszej ligi trafił. Jedyne czego się obawiam,że teraz pół ligi,które ma jakieś zaskurniaki rzuci się na Białoruś i coraz dziwniejszych wynalazków zaczną ściągać.

Z calym szacunkiem ale dla mnie Łobodziński to od początku były jaja. Cwielong jakieś tam nadzieje rokował,ale jak go z Ruchu po wypożyczeniu wywalili to złudzeń już nie miałem.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.12.2009 o godz. 20:25.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując