Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 19:06
Rozmowa z 14 grudnia, a dziś jest 22.
Każdy następny tego typu news to zwyczajne ich powtarzanie, tego co było ponad tydzień temu. A nawet wcześniej. Bo jaki jest sens powtarzania tego jakiejś gazecie / TV o tym samym w kółko każdego dnia.
Żadnej nowości w tym nie ma to raz, a dwa logicznym jest że wzmocnienia są potrzebne i żaden super-news nam tego uświadamiać nie musi.
Byle tylko dostał zielone światło bo w przeciwnym razie ponownie trzeba będzie przebierać w nijakiej grupie grajków i liczyć że chociaż jeden z nich okaże się strzałem w 10.

I nie ma sensu pisać że Poznaniacy wyprzedzili nas w walce o Krivetsa.
Byłby pieniążek i odpowiednia determinacja (jeśli w ogóle Wisła miała go na oku) to trafiłby na Reymonta.
Co by jednak nie pisać to jakiś ****a haczyk musi być bo dla mnie to niepojęte żeby typ z takimi kwalifikacjami (przynajmniej tymi na papierku) kosztował jedynie 300 tyś euro.
I dziwnym jest że żaden dużo lepszy zespół od Amiki nie zainteresował się nim. Hm, tzn. niby się interesował ale że niby wybrał Poznań bo stadion się buduje i Murawski w 260 minucie strzelił gola dającego Smudzie przydomek najlepszego trenera w Polsce, a z Amiki robiąc potentata europejskiego.
Ostatnio edytowane przez element : 22.12.2009 o godz. 19:23.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując