Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 14:36
Jak dla mnie płyta roku może być tylko jedna: LAVORAMA, Ortegi... premiera miała miejsce jakoś na początku roku a u mnie w samochodzie dalej napierdala. świetny Reno szczególnie "dobre czasy, złe czasy". Jestem strasznie zawiedziony i zniesmaczony że jakoś mało kto o tej płycie wspomina... ale skoro tutaj przeważają klimaty w stylu Firma czy Peja to nie ma co sie dziwic

pozatym PJUS... podziwiam s****iela za to co zrobił i nie chodzi mi nawet o poziom płyty( choć jest bardzo dobry) ale bardziej za to że wogole tą płyte nagrał!!!!. ALL4PJUS!!!

TET - Dwuznacznie tez swietnie

MES - trzyma poziom, szczególnie za "MY"... zresztą na feat'ach pokazuje jakim świetnym raperem jest

a na co czekam? czekam na Solówke RENA!! bo jest prze kozak, Na Łone bo uwielbiam jego poglądy i Na 2cztery7 bo poprostu kocham G-funk
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując