Wyświetl pojedynczy post
Hamas_kr
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 13:27
Tradycyjnie od trzech FM'ów, podjąłem się zadania miłego, łatwego i przyjemnego. Przywrócenia Leeds United należenego im miejsca...
Za rok będę miał nowy stadion ( i 30 lat spłacania 350MLN pożyczki pod jego budowe ), Lewandowski tak jak w poprzednim FMiem wpisał się do kart historii Leeds zostając najlepszym strzelcem wszechczasów.
Oczywiście jak zwykle moi chłopcy potrafią ograć potentatów po 4-5 do 0 by potem nagle przegrać u siebie z ostatnią drużyną... motywacja szwakuje...

Co do ogólnych różnic to, według mnie jest generowane mniej newgenów, którzy w wieku 17 lat są lepsi od połowy świata a jak mają 20 lat mają na koncie 20 występów w reprezentacji dajmy na to Anglii.
Komputer bardziej też pilnuje kontraktów zawodników innych klubów. Kiedyś można było spokojnie 1 stycznia zakontraktować sobie 5-8 bardzo dobrych graczy, którzy po zakończeniu sezonu przychodzili do nas za darmo. W ogóle trudniej jest przekonać inne kluby do sprzedaży gwiazd. Jak już kwota rzędu 80MLN E za 20-letniego rumuńskiego obrońce odrzuca mi HSV ( inna sprawa, że jeden z najlepszych klubów w mojej grze ) to mimo wszystko jest to duża różnica w porównaniu z poprzednim FMem.
Odpowiedz cytując