Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2009, 00:39
Cytat:
A z życiorysami pp Grenia i Jagodzińskiego się zapoznałeś?
Nie chodzi o to żeby zmienić. Chodzi o to żeby zmieniać na lepsze. A wyżej wspomniani nie są ani trochę lepsi od obecnie panujących.Walka frakcji w której jedna ze stron wykorzystuje rozczarowanie opinii publicznej. Cała para idzie w gwizdek. Za parę miesięcy krzyczałbyś: Jagoda na pierogi albo coś w tym stylu.
Nie, nie patrzylem w ich zyciorysy ale z tego co kiedys czytałem to wiem ze Gren ma fajna opinie takiej choragiewki i teraz to widzimy ze ucieka z tonacego okretu, zeby wskoczyc na nastepny, lepszy.
Owszem zgadzam sie ze to by było zastapienie betonu betonem. Ty podajesz przyklad budowy zwiazku od podstaw, watpie zeby to bylo realne ;/
moim zdaniem najrealsniejsze byloby to zeby wlasnie jakas opozycja z PZPNu wywalila zarzad i dopowadzila do wprowadzenia do zwiazku nowych twarzy, profesjonalistow. Inne ozwiazanie to nie wiem jakie moze byc, Minister sportu leje na sport wiec sie za to nie zabierze, a innych drog to chyba nawet nie ma ;/
Sprawa jest ciezka bo rozchodzi sie tutaj o kase i kazdy bedzie chcial sie nachapac ile moze pozostaje miec tylko nadzieje ze przy tym dorwaniu sie do koryta ludzie w PZPNie beda chcieli jednoczesnie zmienic pilke, cos robic pozytywnego, a nie tak jak sie dzieje od nastu lat lapac kase i wszystko rujnowac
Odpowiedz cytując