Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2009, 19:07
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego u nas nie można zrobić tak jak na Lechu tzw dzień otwarty na stadionie gdzie kibice mogą wejsc zobaczyć jak wyglada postep prac na budowie porozmawiać z kierownictwem co zostało zrobione co bedzie robione w najblizszym czasie .Czy u nas takie coś to wielki problem? Na stronkach Legii zdjecia sa średnio 2-3 dni a u nas ? szkoda gadać
Tak, u nas takie coś to ogromny problem. Twoje pytanie należy do retorycznych, bo odpowiedź jest prosta: to jest Kraków. Legia zrobiła profesjonalną stronę o budowie stadionu, która jest regularnie aktualizowana, są tam wszelkie informacje na temat budowy ich stadionu, zdjęcia, filmiki, wywiady itd. Zresztą już dawno temu mówiłem jaka przepaść jest pod tym względem między budową innych obiektów, a pracami na naszym stadionie. Mówiliście wtedy że strona internetowa nie ma nic do tego jak stadion powstaje itp., więc nie wiem w czym teraz problem? Aha i jeszcze jedno. Po co u nas robić stronkę o budowie stadionu i zamieszczać tam jakieś informacje na ten temat, skoro u nas to co się pisze, to o czym się zapewnia i to co się zapowiada, a to co się robi w rzeczywistości to dwie różne sprawy... Wystarczy tylko wspomnieć o tym, że żaden z etapów budowy naszego stadionu nie został zrealizowany zgodnie z harmonogramem. Jak zaczynano prace nad nową trybuną C to mówiłem że NAPEWNO nie zostanie ona oddana do użytku na czas - sprawdziło się to jak widać... Budowa naszego stadionu to przykład fuszerki i niedbalstwa - w dodatku za bardzo duże pieniądze...

W związku ze zbliżającymi się świętami, Nowym Rokiem itd., chciałbym życzyć wszystkim przede wszystkim jednego - powrotu w 2010 r. na Reymonta 22. Jednak chyba nawet najwięksi optymiści nie wierzą, że nastąpi to tak jak się mówi, czyli już w lipcu... Dlatego, chociaż może i to zostanie uznane za niepoprawny optymizm, życzyłbym wszystkim powrotu na nasz stadion po prostu w przyszłym roku, choćby na ostatni mecz w grudniu No a puki co czeka nas sporo wizyt w Sosnowcu w przyszłym roku (nie róbcie sobie nadziei, że dostosują w pełni stadion Hutnika - to jest po prostu Kraków)
Odpowiedz cytując