Jak czytam wpisy podnieconych rewolucjonistów, kruszycieli betonu, ktorzy wypisują tu fantastyczne scenariusze to śmiać mi się chce. Przestańcie się kompromitować. Domagacie się od Wisły żeby kruszyła beton letni, bo tak chce beton zimowy ? Żeby dała się wplątać w rozgrywki w interesie innej bandy chcącej dorwać się do koryta ? Głosować na jednego z piesków Waltera, żeby ulegijnienie PZPN-u skoczyło z 90 % na 100 % ?
A tu tak dla rozluźnienia. Nawet w Hiszpanii już wiedzą do czego służy nazwa tego cyrku objazdowego z drugiej strony błoń z pasiastymi klaunami:
Wywiad z Bakero:
http://sport.onet.pl/0,1248675,20993...wiadomosc.html
Cytat:
Kibice Realu Madryt nazywają fanów Barcelony "Polacos" ["Polacy" - red.]. Jest u nas kilka teorii, skąd się to wzięło. Może Pan nam wyjaśni?
- Niestety, sam nie wiem, skąd ta nazwa. Obiecuję jednak, że jak będę w Hiszpanii, to spróbuję się dowiedzieć. Mogę za to zdradzić, że w katalońskiej telewizji TV3 jest program satyryczny o nazwie "Crackovia", w którym parodiowani są różni ludzie ze świata sportu. Niedawno byłem bohaterem jednego z odcinków.
|