Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2009, 10:19
Cytat:
Radze osobie wyzej zapoznac sie z wynikami...czyli 48:48 w dwoch(decydujacych o przebiegu zjazdu) glosowaniach. 8(!!) klubow ekstraklasy poparlo Late! Jaki bylby wynik, gdyby Wisla swoje 2 glosy oddala na przewodniczacego z Legii? Prosta matematyka...50:46 i mozliwosc przeglosowania praktycznie wszystkiego podczas tego zjazdu.
wlasnie mi uswiadomiles ze wszystko zjebaly kluby :O
48:48 przy 9 czlonkach wstrzymujacych sie od glosu- ci co sie wstrzymali to domyslam sie ze tacy tchorze ktorzy czekali jak wiatr zawieje i jakby opozycja byla silniejsza to szli by za nia a jak sie okazalo ze Lato bedzie silniejszy to w 3 glosowaniu poszli za nim... ale powiedzmy ze zakladamy optyistyczny scenariusz i grupka 9 tchorzy idzie za opozycja. W puli 48 glosow mamy 8 klubow z ekstraklasy czyli 16 delegatow. 48-16= 32, 48 glosow na Ostrowskiego + 16 (delegaci ekstraklasy) + 9 (tchorze) = 73
I to by był sygnał ze opozycja wygra i napewno czesc lesnych jako ze sa jak chragiewki kopneli by w dupe Late. Wiem ze teraz mozna tylko gdybac ale taka jest prawda, gdybysmy zyli w normalnym kraju to wszystkie kluby bylyby przeciwko Lacie i napewno wtedy opozycja by wygrala.
Waszym koronnym argumentem jest to ze w miejsce jednego betonu przyszedlby drugi ale nie macie do konca racji. Moze naprawde by przyszlo kilka osob pokroju Mielcarski, Boniek, moze kilka osob typu Masiota wreszcie doszliby do glosu, moze nawet kilka osob spod znaku lesnego dziadka naprawde chce sie zmienic, ale oczywiscie wy wolicie mowic ze odejdzie Lato to przyjda tacy sami. A gowno prawda Ciagle te same mordy, Lato, Engel, Piechniczek, Krecina- czy mogłoby byc gorzej? NIE! Nawet jakby przyszli kolejni partacze to juz nie byliby tacy jak ci obecni, jak patrze na Piechniczka i jego gadke to mi sie zygac chce.
A teraz bedziecie mieli dalej gierki w PZPNie po to zeby ugrac jak najwiecej! Bo do tego bedzie dazyl Lato i spolka, oby sie kasy nachapac jak najwiecej bo mu stolek spod dupy ucieka. I beda uchwaly typu brak glosowania nad absolutorium! Dalej beda szli pod prad a byla nadzieje ze ten "nowy beton" wprowadzilby troche normalnosci do tego zwiazku
I dalej komuno zyj:
http://www.sport.pl/sport/10,67450,7...czekac___.html
Odpowiedz cytując