For_FuN_ napisał(a):

|
gratuluje tez umiejetnosci oczerniania innych ludzi - Bonka, Mielcarskiego i Kozminskiego, ktorzy cos dla naszej pilki zrobili, w odroznieniu do Ciebie...za grosz kultury, ale chyba za duzo wymagam
|
Kolego, Lato zrobił dla polskiej piłki więcej niż Mielcarski i Koźmiński razem wzięci a jakoś nie przeszkadza ci to go oczerniać.
For_Fun - Polecam przeczytanie książki "Folwark zwierzęcy" Orwella. Dla mnie to właśnie taka sytuacja. Świnie (niby głos ludu, nadzieje na lepsze jutro) zastępują Pana Domu. Na początku byłoby pięknie cacy a zaraz potem to samo.
Odpowiadając na pytanie który zadałeś wolfy a pewnie zadałbyś też mi odpowiem że jedynym rozwiązaniem wg mnie, trochę utopijnym jest to że polską piłką powinni rządzić ludzie sukcesu, który dla dobra polskiej piłki a nie chęci zarobienia paru groszy zechcą rządzić PZPN. Mówią tutaj o ludziach pokroju Cupiała, Solorza, Waltera itd. Ludzi których możliwość zarobienia paru tysięcy złotych na przekrętach nie zainteresuje bo po prostu im jest to niepotrzebne. Jako Prezesa wtedy można wybrać sobie jakiegoś Mielcarskiego, który swoją twarzą będzie to firmował a jest w miarę dobrze znany w światku piłkarskim. Wiem że to rozwiązanie utopijne ale może kiedyś się go doczekam.