Radze osobie wyzej zapoznac sie z wynikami...czyli 48:48 w dwoch(decydujacych o przebiegu zjazdu) glosowaniach. 8(!!) klubow ekstraklasy poparlo Late! Jaki bylby wynik, gdyby Wisla swoje 2 glosy oddala na przewodniczacego z Legii? Prosta matematyka...50:46 i mozliwosc przeglosowania praktycznie wszystkiego podczas tego zjazdu. Nie mowie juz o tym, kiedy wszystkie zespoly z ekstraklasy postawilyby sie przeciwko Lacie. Przeciez to ogromna sila(wobec obecnego podzialu w PZPN'ie) i kandydat, a takze czlonkowie zarzadu byliby z zupelnie innego rozdania...
Aaaa, gdzie ja napisalem, ze popieram ta grupke i wogole

? Bo juz widze, ze ktos wklada w moje usta, slowa, ktorych nie wypowiedzialem(takze, ze to ja wybralem kandydatow na ewentualnego prezesa

). Znana taktyka radykalow(gratuluje tez umiejetnosci oczerniania innych ludzi - Bonka, Mielcarskiego i Kozminskiego, ktorzy cos dla naszej pilki zrobili, w odroznieniu do Ciebie...za grosz kultury, ale chyba za duzo wymagam)...kiedy nie ma sie argumentow, to trzeba klamac

. Popieram zmiany, a tym byloby przede wszystkim zdymisjonowanie Laty i jego ludzi.
P.S - Czego ja doczekalem...ci sami, ktorzy jeszcze wczoraj krytykowali Late i wyzywali od najgorszych, dzisiaj go bronia z calych sil...czasami smutno tutaj.