Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 23:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To ty mi powiedz w czym beton spod znaku Grenia i Jagodzińskiego jest lepszy od betonu Laty? Jako światły wyborca naszego Wodza i Jego Partii ( lubisz szufladkować - masz ) na pewno jesteś w stanie to sensownie uargumentować. Czekam.

Mnie to przypomina przepychanki między kacykami PZPR - tylko tam wszystko działo się bez udziału kamer, a o zgodę dzwoniło się do Moskwy, nie "Sport Five".
Szkoda że temat poleciał - zapachniało cenzurą rodem z
A ja Ci uargumentuje.

Oczywiście że tam jeden wart drugiego, choć są odcienie szarości a obecni przy korycie to czerń.
Natomiast chyba przeoczyłeś czego zjazd miał dotyczyć w najważniejszym punkcie - Nie Greń czy ktokolwiek inny za Latę , nawet nie wykopanie już dziś tej ekipy i zamienienia jej drugą a jedynie udzielenia bądź nie absolutorium obecnej bandzie.To był zjazd który miał powiedzieć tej ekipie, rozpasanej jak żadna inna w historii - jest ok albo nie jest ok.
Co by było dalej - ch to wie, natomiast łapa powinna uschnąć każdemu , kto firmuje Late i spółkę.

Banalnie proste pytanie i jest mi po prostu wstyd że nasz klub dał im votum zaufania.Zaklepał cały ten syf, razem z 50 tyś dla Grzesia,gigantycznymi premiami dla reszty tej bandy,przeżerania grubych milionów, pijaństwa, głosowania kolesi z wyrokami sądowymi itp.

Dla mnie to jest po prostu kpina i wstyd iść w jednym szeregu z tą bandą a także, ramie w ramie z chłopakami od profesura z drugiej strony Błoń.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.12.2009 o godz. 23:32.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując