Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 22:23
Tak słysząc co się dzieje w PZPN-ie to człowiek jakoś specjalnie zdziwiony nie jest bo to nic nowego. Co do zmian, ja uważam że dopóki ktoś nie rozgoni tego towarzystwa to nic się nie zmieni. Ludzie którzy znajdują się w PZPN-ie poprostu już są przesiąknięci tą atmosferą, w dodatku mam wrażenie że mało kto ma tam jakikolwiek pomysł na zmiany. Przez tyle lat nic nie zmienili więc teraz mieliby nagle coś zmienić.
Jak był Listkiewicz to też niektórzy wykrzykiwali że gorzej być nie może a jednak.
W ogóle ta cała opozycja to mnie śmieszy, jak oni przygotowywali się do tego obalenia? Wykrzykując wszędzie jaki to PZPN jest zły, Lato i spółka beznadziejni, o tym wszyscy dobrze wiedzą. Tylko czy ktoś powiedział co będzie po ewentualnym obaleniu Laty?, kto miałby być kandydatem na prezesa?, ktoś przedstawił jakiś program? Dziwić się że ludzie nie chcą ich poprzeć, wyskoczyli, pokrzyczeli i myśleli że kosmos zawojują. Kto zapewni że Greń czy Jagodziński nie robią tego tylko po to aby odegrać się na Lacie, samemu wskoczyć na stołki a reszta ich nie interesuje. Lato jest dla nich zły bo otoczył się wąską grupą ludzi, kasę pewnie też dzieli tylko między swoich to reszta się zbuntowała.
Szkoda że Wisła opowiedziała się po stronie takiej a nie innej.
Odpowiedz cytując